dilluns, 25 de juny de 2012

Dilluns post-revetlla... avui publico el pastís d'aniversari de l'Eva que justament va fer anys el dia 23, festassa sí o sí! Felicitats guapíssima!



Està fet amb un motlle baix en forma de cor (regal de l'Esther i el JL, moltes gràcies!) amb pa de pessic neutre farcit de xocolata i cobert amb fondant de cacau, un gran descobriment sens dubte! 

El fondant de cacau no té cap dificultat (excepte la d'evitar menjarte'l mentres el fas, perque fa una olor irresistible!). El sistema és el mateix que el del fondant habitual, el de núvols, però a més d'anar afegint sucre glas també s'hi posa cacau pur en pols. 

Va tenir molt èxit, i és que era boníssim!




4 comentaris:

  1. Increible, de prop encara es mes maco.
    N'hauries de fer cursets.
    Acceptes propostes?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant que sí Anònim! Totes les propostes són més que benvingudes! Prometo anar pensant en algun curs. Quan ho tingui preparat us n'informo. Moltes gràcies pel teu comentari!

      Elimina
  2. Jo tb vull un curs. Ets una crack!
    Sóc la mare del Martí de Moià. Petons!

    ResponElimina
  3. Hola Míriam!
    Com esteu? El Martí deu estar fet un homenet, ja!
    Gràcies pel teu comentari, un dia d'aquests proposaré una data per fer un curset. M'agradaria molt veure't!
    Petons!

    ResponElimina