Està fet amb un motlle baix en forma de cor (regal de l'Esther i el JL, moltes gràcies!) amb pa de pessic neutre farcit de xocolata i cobert amb fondant de cacau, un gran descobriment sens dubte!
El fondant de cacau no té cap dificultat (excepte la d'evitar menjarte'l mentres el fas, perque fa una olor irresistible!). El sistema és el mateix que el del fondant habitual, el de núvols, però a més d'anar afegint sucre glas també s'hi posa cacau pur en pols.
Va tenir molt èxit, i és que era boníssim!
Increible, de prop encara es mes maco.
ResponEliminaN'hauries de fer cursets.
Acceptes propostes?
Hi tant que sí Anònim! Totes les propostes són més que benvingudes! Prometo anar pensant en algun curs. Quan ho tingui preparat us n'informo. Moltes gràcies pel teu comentari!
EliminaJo tb vull un curs. Ets una crack!
ResponEliminaSóc la mare del Martí de Moià. Petons!
Hola Míriam!
ResponEliminaCom esteu? El Martí deu estar fet un homenet, ja!
Gràcies pel teu comentari, un dia d'aquests proposaré una data per fer un curset. M'agradaria molt veure't!
Petons!