dimarts, 3 de juliol del 2012

Avui us porto una idea per regalar molt original i deliciosa! 
Què us sembla un ram de flors que enlloc d'haver de regar cada dia puguis anar degustant a poc a poc...?



D'entrada semblen flors de debó però són cupcakes de diferents varietats i presentats sobre un test o un gerro fan aquest efecte. Xulo, oi?
El sistema és més senzill del que sembla. Només cal:
  • un gerro o test maco, 
  • una esfera de porexpan del mateix diàmetre que el gerro, 
  • paper de seda,
  • escuradents
  • i els cupcakes clar!
Primer de tot heu de folrar l'esfera de porexpan amb el paper de seda verd i, quan sigui sec, enganxeu l'esfera al gerro (jo ho vaig fer amb silicona per la part de dins, bé amb l'ajuda de l'Oriol, jeje!). 
Heu de deixar que la silicona s'eixugui molt bé (aproximadament unes 6 hores), llavors aneu punxant els escuradents (2 per cada cupcake) al voltant de l'esfera. Com més junts quedin els cupcakes millor perque s'aniran subjectant entre ells. En aquest cas el diàmetre era d'uns 16 cm i porta 15 cupcakes. 
Us recomano que no hi poseu el frosting, icing, crema de mantega o com us agradi més dir fins que tingueu tots els cupcakes ben col·locats al seu lloc. 
En aquest cas vaig transportar-ho en cotxe sense la crema fins el lloc d'entrega i llavors vaig treure les mànigues de la nevereta i vaig acabar la feina. 
Hi ha moltíssimes opcions de flors, ja no només per la punta de la màniga pastissera que feu servir, sinó també pel color que hi poseu a la crema, podeu crear flors de moltíssims colors i dissenys diferents, endavant! 


1 comentari:

  1. Barrufantàstic!! Si no arribo a fer zoom no trobo els cupcakes!! A mes a mes o té tot, menjar i bricomania! Una abraçada i segur que ten demano un!!!!!

    ResponElimina