dimecres, 18 de juliol del 2012

Si algú creia que els pastissos de fondant són infantils... avui potser canvia d'idea amb aquests pastissos d'aniversari. 
Temàtica heavie, van ser tot un repte us ho asseguro però va valdre molt la pena, sobretot per com van disfrutar els homenatjats!




El primer pastís, el de l'Enric, porta la seva estimada guitarra "flecha" a escala. Era de xocolata i també portava les espelmes d'aniversari fetes de xocolata blanca. 
El del Boliche representa la seva bateria "premier" amb les baquetes fetes amb palets de pa i folrats de fondant. El pa de pessic és de xocolata farcit de maduixes. També li vaig fer les espelmes però de xocolata negra perque ressaltessin sobre el fondant blanc.

Sé que els hi van agradar moltíssim i que tothom es va sorprendre molt en veure aparèixer aquests pastissos de 6 kg cada un i tant personalitzats. 

En les properes publicacions posaré les fotos i l'explicació del pas a pas d'aquests pastissos, molt interessant ja veureu!

5 comentaris:

  1. Hola Anna, perfecte¡¡¡ uns patissos ..... sense paraules¡¡¡¡ Quina pinta ¡¡¡¡ Segu que l'Enric i en Boliche encantats amb els pastissos¡¡¡¡ Anna gracies per la galeta¡¡¡ Una abraçada i un peto molt molt gran¡¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Begoña! Si tot va bé espero veure'ns aviat. Un petó!

      Elimina
  2. Ohh...!Quina passada és tot molt XULO. No sabria què escollir, m'agrada tot! Penso probar-los aviat...et puc fer un encàrrec? T'envio un e-mail i concretem, voldria algo molt personalitzat. Fina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Fina.
      Per qualsevol encàrec pots enviar-me un mail i ens posem en contacte. Al meu perfil pots trobar l'adressa. Explica'm què tens pensat i per quan, ok? Moltes gràcies!

      Elimina
  3. Hola Anna,
    la veritat és que aquestes pastissos són ... no tinc paraules, et van quedar molt i molt bé.
    Enhorabona!!!
    I el blog t'esta quedant genial.

    Fins avait guapissima.

    ResponElimina