dilluns, 10 de juny del 2013

Per fi! Avui publico un gran pastís, un gran pastís per una gran ocasió: les Noces del Carles i la Lídia!!

Quina il·lusió, emoció i responsabilitat m'ha generat aquest encàrrec! Ni més ni menys que un pastís de 5 pisos per a 100 persones!! 


Quan vaig parlar amb la Lídia i em va deixar màniga ampla amb el disseny del seu pastís vaig pensar: "mareta, quina responsabilitat tant gran! ...espero que els hi agradarà..." I quina felicitat quan vaig veure'ls tant contents i satisfets del resultat.

El seu pastís de noces, fet amb pa de pessic de taronja, farcit de ganaxe de xocolata amb llet i cobert de fondant de núvols pesaba més de 15 kg! Els detalls decoratius els vaig fer amb glassa reial negra, fondant de núvols acolorit de fucsia i perletes platejades.

Sort que, com sempre, tinc la fortuna de comptar amb l'ajuda dels meus quan els necessito: Gràcies Eva, mare i Co!! I és que l'última setmana de maig vaig tenir una autèntica allau d'encàrrecs, moltes gràcies a tots!! 
Realment és com m'agradaria que fos cada setmana, un no parar d'entregar dolços per alegrar  la vida als nostres! Fins aviat!



3 comentaris:

  1. Soc la mare. ETS GENIAL. GRÀCIES PER PODERTE AJUDAR UNA MIQUETA. PRECIOSA!!!

    ResponElimina
  2. Increible Anna!!! Que xulo!! Vaig agafant idees per un futur... jajaj!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ui, ui ui... que ens has d'explicar alguna cosa..? jeje És broma! Ja saps que estaré encantadíssima quan sigui el moment. Una abraçada!
      Anna

      Elimina