dilluns, 29 d’abril del 2013

Nou èxit de convocatòria i de resultats en el primer Taller d'Iniciació a la Decoració de Pastissos amb Fondant! 

Vam aprendre a igualar l'alçada del pa de pessic, el vam farcir i cobrir amb crema de mantega per posteriorment treballar el fondant amb colorants i cmc per decorar-lo com una caixeta de regal. 
Vull felicitar a totes les participants perque vau fer uns pastissos preciosos, tots diferents i originals!! I a més a més ens ho vam passar d'allò més bé, compartint aquesta primera experiència amb la decoració amb fondant.


Sé que moltes us vau quedar sense poder venir al taller, no patiu que tornarem a fer-lo properament, estigueu atentes al bloc o envieu-me un e-mail i així segur que no us el perdreu.

5 comentaris:

  1. M'ho vaig passar molt be, una tarde per repetir. El obrador es tan ampli, i amb aquest finestrals, que dona gust crear, en un espai tant xulo!! I lo millor... es quan arribes a casa... i et menges el fondant, boníssim.

    Això de que venguis el fondant fer per tu, i tinguis, tints i esencies aromatitzades i tantes coses... i pugem fer nosaltres a casa, els nostres pastissos em va encantar!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Auri!
      Quina il·lusió saber que t'ho vas passar tant bé! I que vas disfrutar de la teva creació, un pastís de fondant!
      Sí! Ja fa uns dies que tinc tot tipus d'accessoris per treballar el fondant, per fornejar i decorar galetes i cupcakes i també colorants, extractes aromatitzants i fondant de núvols. Ara ja no hi ha excusa per no probar de fer el teu pastís de fondant com el que vas aprendre al taller però a casa teva.
      Una abraçada Auri, fins aviat!
      Anna

      Elimina
  2. Soc en Joan, veí del barri i fan dels teus pop-cakes, estén de mort!!, posar fotoosss!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan!
      Gràcies pel teu comentari. Jo aviso a tothom que un cop probes un cake pop...ja és impossible oblidar-lo, són deliciosos! jeje
      Una abraçada,
      Anna

      Elimina
  3. El taller va estar molt bé; divertit, didàctic i atractiu.
    Enhorabona Anna.
    Salut

    ResponElimina