dimecres, 9 de gener del 2013

Bon Any 2013 a tots! 
Segur que serà així, jo el començo amb molta il·lusió esperant inaugurar "Anna & Co Rebosteria Creativa" en les properes setmanes! Per això no us estranyeu que trigui tant a publicar pastissos, és que vaig de bòlit i el dia no dóna per més... Ja us aniré informant de com va el procés i sobretot quan tingui la data d'inauguració, sapigueu que esteu tots i totes convidats!

Per cel·lebrar aquesta noticia avui publico un dels últims pastissos que he fet, personalment dels meus preferits, amb moltes hores de feina i un gran resultat, aquí el teniu.



A l'Eva li encanta la pel·lícula d'"Allò que el vent s'endugué" i per això el seu germà va voler regalar-li aquest pastís amb l'Scarlett O'hara baixant per l'escalinata amb motiu del seu aniversari.
Les vores del pastís portaven frases reconeixibles de la pel·lícula com: "A Dios pongo por testigo..." o "Francamente querida, me importa un bledo".

Aquest pastís era per 40 persones i va pesar més de 6 Kg!


Aquí us poso una foto del detall del vestit de l'Scarlett per darrera. L'estampat verd del vestit vaig fer-lo dibuixat a mà. La nina era totalment comestible feta amb fondant de núvols amb cmc perque s'endurís, hi vaig estar més de 5 hores  amb aquest modelat! 
Espero que us agradi, fins aviat!



4 comentaris:

  1. Ja teniem ganes de veure alguna nova creació publicada al teu blog. En aquesta trobo que passas de lo sublime a lo extraordinari. Cada nova creació supera les anteriors.Felicitats Anna.
    Els teus FANS INCONDICIONALS: Andrea i Jordi.

    ResponElimina
  2. Hola Anna.... estic esperan la data d'inaguracio de la teva botiga...tinc moltes ganes de veura tot el que fas, i donar-te una abraçada¡¡¡¡ Un peto¡¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Begoña!
      Moltíssimes gràcies pel teu suport! Amb tota la paperassa, tràmits, obres i tot el que s'ha d'anar fent per obrir la botiga recomforta molt saber que hi ha gent a qui us fa tanta il·lusió com a mi que per fi s'inauguri. Ens veiem ben aviat! Un petó!

      Elimina