diumenge, 16 de desembre del 2012

Avui publico el pastís-teatre. Un encàrrec per al 60 aniversari de l'Encarna, la mare de l'Esther. L'Encarna és una gran aficionada al teatre i la seva filla ha volgut fer-li aquesta gran sorpresa súper personalitzada.
Gràcies Esther per donar-me l'oportunitat de realitzar aquest pastís tant especial i per seguir el meu bloc des del principi! 


He anat fent fotos del modelat de la cara de la nina per tal de poder-vos explicar com faig el pas a pas.

Primer de tot, faig una bola de fondant de color carn ben llisa, com més l'amasso més suau queda el fondant i és molt millor per modelar.




A continuació faig els trets més generals de la cara. La forma, en aquest cas rectangular, la disposició del nas, la boca i els ulls... i sobretot, l'expressió més característica d'aquesta persona, en aquest cas el somriure gran i generós de l'Encarna.

El següent és modelar els cabells, per mí és la part més complicada i també on es comença a veure la semblança amb la persona real. Parteixo d'una porció de fondant color coure que estiro amb el corró i vaig adaptant a la cara a poc a poc.

Aquest és el pas final on afegeixo els últims detalls, les celles, ulleres, i pinto els ulls, llabis i dents. També dibuixo rínxols vermells als cabells, poso una mica de color a les galtes i...ja està!

Aquí teniu el resultat: l'Encarna contenta i somrient, protagonista del seu pastís teatre! 


Moltíssimes felicitats!

3 comentaris:

  1. Anna,
    gràcies pel pastís tan espectacular que vas fer per la festa sorpresa dels 60 anys de la meva mare.
    El pastís estava boníssim i a tots ens va agradar molt.
    Gràcies per participar en un dia tan especial per a nosaltres.

    Fins aviat.

    ResponElimina
  2. Moltes gracies ANNA molt maçu, no se escribir en catalan perdona , me gusto mucho el pastel muy original y muy bueno ers muy creativa , gracias FELIÇ NADAL PETONETS AL MARTI

    ResponElimina